Not you...

Miről szól a blogom? Nem tudom még én se. Majd alakul...gondolom. Meg egyébként is miért csinál valaki blogot? Én pl azért,hogy legyen hova irkálnom, de nagy valószínűséggel ez az egész hasonló ahhoz amikor magadban beszélsz...vagy nem? De. Mondtam.

Friss topikok

  • akác: @Döglött macska: Köszönöm az értékes kommentet és a jó tanácsot. Ez sokat számít (2009.12.08. 15:01) Az első

Linkblog

Archívum

HTML

Kedves Naplóm...

2009.12.08. 18:51 | akác | Szólj hozzá!

...wait?! What? Whatever.

Lassan fél éve, hogy már nem az enyém az a csodálatos lány aki olyan hosszú ideig velem volt. Azóta hetente változik a hangulatom, egyszer utálom, máskor meg szeretem, de nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnék rá? Nem tartom normálisnak ezt az állapotot, sőt utálom. Olyan mintha egy tumor lenne a szivemben... a szerelem olyan mint egy tumor. Először jóindulatú - és itt tényleg azt jelenti ami - , csak az idő múltával átalakul és átterjed más szervedre is. Undi. Néha azon kapom magam, hogy megint rá gondolok és olyankor megpróbálom elhessegetni, de mindig visszatér. Felzabálja az agyam...

De lefogadom, hogy amennyi ember, annyi szerelem és annyi fajta különböző elmélet róla.

 

FUCK.

Címkék: lány szerelem

A bejegyzés trackback címe:

https://notyou.blog.hu/api/trackback/id/tr11584116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása